Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Kunstijsbaan op de Brink weer een groot succes

Kunstijsbaan

BATHMEN – Het was weer een groot succes, de kunstijsbaan van C.V. “de Battumse Pompers” midden op de Brink in Bathmen. Van 17 december t/m 28 december was de ijsbaan alle middagen geopend voor de jeugd uit Bathmen en vele kinderen hebben hier weer de eerste meters op het ijs afgelegd.

Al voor de vijfde keer hebben “de Battumse Pompers” een echte kunstijsbaan neergelegd op de Brink. Vorig jaar kon het helaas niet doorgaan, maar dit jaar ging het weer van ouds. Ondanks de hoge temperaturen was het prima schaatsweer op de Brink. De ijsbaan van bijna 100 m2 was zeer geschikt voor de jeugd om er te leren schaatsen. Verschillende kinderen hadden nog nooit geschaatst, dus het was letterlijk en figuurlijk vallen en opstaan. Wellicht dat er door de ijsbaan er een nieuwe “Sven Kramer” uit Bathmen zal komen. De kans is groot, verschillende kinderen zijn mede door de ijsbaan op de Brink nu op schaats es bij de Scheg.

Met de ijsbaan, mede mogelijk gemaakt door de verschillende sponsoren uit Bathmen en omstreken, hebben de Battumse Pompers als doel om een bijdrage te leveren aan het dorpsleven in Bathmen. Echter, zonder sponsoren is het niet mogelijk om dit fantastische ijsfestijn te organiseren.