Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Laatste nieuws van

Bathmen telt Af! Buurtschappenbus en Informatiekrant

BATHMEN – Toen de organisatie Suzanne van Dijk tegen kwam en vroeg of ze op Oudejaarsavond naar de Brink kwam antwoordde deze bekende Bathmense: ‘Maar, dat is toch voor jongeren?’ Om alle misverstanden hierover uit de weg te ruimen en voor alle duidelijkheid: het jaarwisselingsfeest op de Brink is opgezet voor alle Bathmenaren. Het moet een gebeurtenis worden voor iedereen, voor jong en oud. Ook aan de bewoners van de buurtschappen is gedacht want er rijdt die avond een speciale buurtschappen bus om de mensen naar de Brink te brengen.Natuurlijk zijn er accenten. De basisschooljeugd heeft haar hoogtepunt met de lampionnenoptocht, net zoals alle buurtbewoners die vanaf verzamelpunten in een gezellige feeërieke wandeling naar de brink trekken. Het programma ‘Derk met de Beer’ van 23.00 uur tot 24.00 uur is voor elk wat wils. Nieuw is dat dit Derk met de Beer programma, met een aantal lokale sterren, op een heel groot scherm ook live via TV beelden op de Brink te zien zal zijn. Het professionele vuurwerk is natuurlijk een hoogtepunt voor iedereen. Hierna kan iedereen op de Brink elkaar een gelukkig Nieuwjaar wensen, hiervoor zijn diverse tenten opgesteld in een gezellige ambiance. Wat later in de nacht ligt het accent meer op de Jongeren. Kabaal, the Rousers, Maaike Dokter en een ‘mystery guest’ zullen tot in de kleine uurtjes velen vermaken.

Nu al hebben veel Bathmense lopers zich opgegeven om als Battummer in een loop T-shirt van Bathmen telt af, mee te doen aan de Brink tot Brinkloop. Deze T-shirts zullen vanaf 28 december afgehaald kunnen worden bij de hoofdsponsor De EMTE. Heeft u zich niet via de voorinschrijving aangemeld voor de van Brink tot Brinkloop en loopt u wel mee, dan kunt u ook vanaf 28 december een T-shirt afhalen bij de EMTE, maar dan geldt zolang de voorraad strekt.

Mochten er door extreme weersomstandigheden wijzigingen in het programma komen, dan zal dit vermeld worden via de website en de facebookpagina van Bathmen telt af.

Eén dezer dagen valt er een speciale Informatiekrant van Bathmen telt af bij u in de bus. Mocht u deze onverhoopt niet ontvangen, een groot aantal extra exemplaren ligt klaar bij Emté Mensink.