Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Laatste Ronde van Battum op zondag 19 september

BATHMEN – Aanstaande zondag is de laatste van de vier fietstochten in Bathmen voor deze zomer. De fietstocht start wederom bij het Infopunt Bathmen in het Cultuurhuus Braakhekke. De fietsafstand ligt rond de 37 kilometer.

Deze keer gaat de route via Loo, Laren en via Harfsen en Kring van Dorth weer terug naar Bathmen. De deelnemers worden weer getrakteerd op leuke stops met verschillende lekkernijen en deze keer zelfs optredens met toneel en muziek.
Inschrijven is verplicht en dit kan via www.bathmen.nl of bij het Infopunt.
Men kan starten, in tijdsblokken, tussen 11.00 en 14.00 uur. De voorkeur dient men aan te geven bij het inschrijven. Men kan één tijdsblok aangeven, let wel vol is vol.
De routes eindigen weer in Bath-men. Daar kan men met de laatste bon nog gezellig een afzakkertje nemen op het terras bij één van de horecagelegenheden in het dorp. Bella Fiore, Boode, Café de Brink, Heeren van Dorth, Het Café Braakhekke of La Rana.
Deelnamekosten bedragen € 15,00 (excl. 1,50 transactiekosten). Volg de Facebookpagina of het Instagram-account van de Stichting Bathmen Promotie (Beleef Bathmen).