Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Landelijk afscheid nemen in Bathmen

BATHMEN – Met Vredehof Uitvaartcentrum Bathmen beschikt de regio over een unieke gelegenheid voor een heel persoonlijk afscheid. Het uitvaartcentrum ligt bij de Begraafplaats van Bathmen. Met de rieten kap lijkt het een Saksische boerderij en deze uitstraling past uitstekend bij het landelijke karakter. Intimiteit, het streekeigene en de eenheid met de omgeving en de plaatselijke gebruiken, karakteriseren deze locatie.Het uitvaartcentrum beschikt eveneens over een 24-uurs familiekamer, waarbij de familie de overleden dierbare op ieder moment van de dag kan bezoeken. Het uitvaartcentrum is eveneens heel geschikt voor het houden van condoleances, rouwdiensten en koffietafels. Het uitvaartcentrum is voor alle inwoners van Deventer, Bathmen en omstreken, ongeacht gezindte, verzekering en de door de familie gekozen uitvaartondernemer.

U hebt geen overlijdensverzekering of bent onvoldoende verzekerd, maar wilt wel geld reserveren voor een passende uitvaart? Dan kunt u terecht bij de Stichting Gelden Vooruitbetaalde Uitvaarten Vredehof. Vredehof berekent vrijblijvend wat de kosten van uw uitvaartwensen zijn, waarna u zelf de hoogte van uw vooruitbetaling kunt bepalen.

U profiteert van een mooie korting van enkele honderden euro’s op uw uitvaart. Maar bovenal: uw spaargeld komt gegarandeerd uw laatste wensen ten goede. En dat is een geruststellende gedachte.

Meer informatie over Vredehof en Uitvaartcentrum Bathmen op www.vredehof.nl of bel 0570 – 542763.