Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Landelijk afscheid nemen

in Bathmen

 

Landelijk afscheid nemen

BATHMEN – Met Vredehof Uitvaartcentrum Bathmen beschikt Deventer over een unieke gelegenheid voor een heel persoonlijk afscheid. Het uitvaartcentrum ligt bij de begraafplaats van Bathmen. Met de rieten kap lijkt het een Saksische boerderij en deze uitstraling past uitstekend bij het landelijke karakter. Intimiteit, het streekeigene en de eenheid met de omgeving en de plaatselijke gebruiken, karakteriseren deze locatie.Het uitvaartcentrum beschikt eveneens over een 24-uurs familiekamer, waarbij de familie de overleden dierbare op ieder moment van de dag kan bezoeken. Het uitvaartcentrum is eveneens heel geschikt voor het houden van condoleances, rouwdiensten en koffietafels. Het uitvaartcentrum is voor alle inwoners van Deventer en omstreken, ongeacht gezindte, verzekering en de door de familie gekozen uitvaartondernemer.

Vredehof Uitvaartverzorging heeft inmiddels ook in de regio Deventer de beschikking over een nieuwe rouwauto. Vredehof beschikt ook nu in deze regio over een nieuwe Mercedes E-klasse. Een stijlvolle auto in de kleur smaragd zwart.

De traditionele en relatief kleine Amerikaanse modellen voldoen niet meer aan de huidige wensen. De mensen worden niet alleen langer, maar ook de rituelen veranderen. De grotere rouwauto biedt nu ook ruimte voor het vervoeren van de dierbare bezittingen van de overledene en door de extra hoogte hoeven ook de bloemstukken niet meer van de kist verwijderd te worden. Vooral dat laatste beleven de nabestaanden vaak als een vervelende inbreuk op het ritueel. De nieuwe rouwauto is een mooie aanvulling op de dienstverlening van Vredehof.

Meer informatie over Vredehof en Uitvaartcentrum Bathmen op www.vredehof.nl