Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

‘Het leven uitbuiten’ ondanks een grote beperking!

het-leven-uitbuiten

BATHMEN – Tijdens een seniorenreisje van een midweek in Duitsland ontmoette Carolien Elizen-Klunde r(Typisch Carolien) de fam Kok. Er was meteen een klik. Op onverwachte momenten kwam Carolien als typetje voor de dag en had opvallend veel lol met Willy Kok en ook zijn vrouw Wilma heeft de lachspieren goed gebruikt. Er werd die week zo genoten dat zelfs wat mensen de broek niet droog hielden van het lachen!

Na die supergeslaagde vakantieweek was Carolien geraakt door de positiviteit en vrolijkheid van Willy en Wilma. Willy behoorlijk beperkt door zijn ziekte, toch altijd goed te pas. Wilma al jaren aan de zijde van Willy.

Hoe ziet hun dagelijkse leven eruit en waar halen ze die positiviteit vandaag? Daarom heeft Carolien ze mogen interviewen en filmen en is er een documentaire van gemaakt.

Willy;’Ik buit het leven uit.’

Ben je benieuwd wat voor cijfer Wilma en Willy het leven geven? Kom dan 30 november om 14.00 uur naar de seniorensoos bij Cultuurhuus Braakhekke. Het belooft een gezellige, leerzame, positieve, verrassende middag te worden! Voor deze middag hebt u één strip van uw strippenkaart nodig.