Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Live muziek bij

Hét Café Braakhekke

Eerste Kerstdag:
Traveling Wilburys Tribute en the Wembleys

Woensdag 30 december:
The Euro’s

BATHMEN –  Zoals ieder jaar is er van alles te doen bij Hét Café Braakhekke in Bathmen. Ook dit jaar heeft Wim Tijhuis gezorgd voor een spetterend eindejaarsprogramma.Op Eerste Kerstdag is er live muziek van Traveling Wilburys Tribute en the Wembleys, aanvang: 20.30 uur, gratis entree!

Op 30 december komen The Euro’s naar Bathmen, op Oudejaarsdag is er de traditionele verwerping en op 1 januari is er weer een Nieuwjaarsparty.

 

Traveling Wilburys Tribute

Deze band, bestaande uit de legendarische muzikanten George Harrison, Tom Petty, Bob Dylan, Jeff Lynne en Roy Orbison brachten slechts twee albums uit. Maar wel twee te gekke albums! Een mooie selectie van het repertoire wordt door bandleden van o.a. The Heinoos en Poor John op fijne wijze vertolkt. Aanrader!

 

The Wembley’s

Drie vrouwen en één man sterk. Dat zijn the Wembley’s uit Twente! Deze band is niet vies van een avond lekker rocken. Op de setlijst staan covers van o.a. Madonna en the Cult. Met veel enthousiasme wordt het publiek meegenomen door de rock-geschiedenis van de vorige eeuw…. Let There Be Rockjes!

 

The Euro’s (voorheen 30 Euro Live )

Woensdag 30 december om 21.00 uur spelen The Euro’s bij Het Café. Gratis entree

The Euro’s staan klaar om je hart te veroveren. Ze zijn de garantie voor een brute show, vol geramd met meer dan 120 superhits uit heden en verleden,= en dat alles verpakt in de meest eigenzinnige medleys en mash-ups!!

Volledig uit je dak gaan is een vereiste. Avond na avond brengen The Euro’s een absurde en energieke show in een uniek decor met een mega-videowall, CO2 kanonnen en veel meer!!

Sinds een aantal jaren hebben The Euro’s ook steeds meer succes met eigen geschreven singles waarmee ze inmiddels scoren op de landelijke radiostations.

Met ieder jaar meer dan 100 optredens in binnen- en buitenland, waaronder in Afghanistan, Oostenrijk en België, maar ook op de Nijmeegse Vierdaagse, Festyland en De Zwarte Cross laten The Euro’s zien dat ze alle podia aankunnen.

We hope to see you 30 December by Het Cafe Braakhekke Bathmen

 

Verwerping

Woensdag 31 december is er de traditionele verwerping van de biljartvereniging van Hét Café. Er zijn vele en mooie vlees- en drankprijzen te winnen. Aanvang 16.00 uur.

 

Nieuwjaarsparty

Donderdag 1 januari is er weer een Nieuwjaarsparty m.m.v. het Sjiek Dj Team .Aanvang 01.00 uur en gratis entree!