Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Live Muziek bij

Het Café Braakhekke op

16 en 17 januari

Zaterdagavond 16 januari 21.00 uur: Rock-it en The Rousers

Zaterdagavond 16 januari

BATHMEN – Rock-it is de jongste band uit Bathmen. Zij coveren strakke rock muziek van vroeger tot nu. Het jongste bandlid is Leon Goossen. Hij is de sologitarist van de band en speelt moeiteloos solo’s van Angus Young en Slash.

Op de drums speelt Dano Stap met als grote voorbeeld Lars Ulrich (drummer van Metallica) zorgt hij voor het strakke ritme werk.

De zang en de gitaar is van Wout van der Meij. Het is bij hem met de paplepel ingegoten want zijn vader zingt en speelt gitaar bij de bekende Bathmense band Kabaal.

De slaggitarist en zanger is de hoofdentertainer Mick van der Meij. Hij is de tweede Van der Meij in de band en zijn vader is de drummer van Kabaal.

De bassist is Jordy van der Meij. Met zijn geweldige en strakke bass-spel maakt hij de band compleet. Vrij entree.

 

The Rousers

Sinds de zomer van 2015 compleet vernieuwd. Na een formatiewisseling en met een geheel nieuw concept zijn The Rousers klaar om het live-circuit te veroveren. De band neemt je mee op een muzikale reis door de tijd waarin de grootste hits ten gehore worden gebracht. Daarnaast kun je verwachten: e gezelligste feestknallers, de meest aanstekelijke meezingers maar ook vergeten guilty pleasures worden niet overgeslagen. Al deze pareltjes zijn in knallende medleys gegoten en worden in een razend tempo en met veel enthousiasme op je afgevuurd. Dit natuurlijk in combinatie met een professionele lichtshow wat altijd weer zorgt voor de totale overgave van het publiek.

Deze vijf energieke muzikanten komen met plezier uw feest voorzien van een memorabele avond muziek waarin de voetjes al snel van de vloer zullen gaan en er gegarandeerd gefeest kan worden!

 

Zondag 17 januari 16.00 uur Kabaal en Erwin Nyhoff

Entree € 10,-  in voorverkoop. De Bathmense band Kabaal behoeft in het oosten des lands natuurlijk al lang geen introductie meer. Er is haast geen uithoek te bedenken waar het publiek nog geen kennis heeft kunnen maken met deze veelgevraagde band van allure. In de jaren ´80 begonnen als schooljongens die vooral veel lawaai produceerden (vandaar de naam Kabaal), deze band heeft door de jaren heen een onverwoestbaar imago op weten te bouwen door continu te blijven investeren in de kwaliteit van de muziek, het geluid & licht en de show, maar bovenal door de ervaring die de muzikanten in de vele, vele optredens in kroegen en feesttenten in de afgelopen decennia.

Of Kabaal nu in een klein zaaltje, in een grote feesttent of in de buitenlucht speelt, er wordt een pasklare show neergezet waarbij de muziek wordt afgestemd op het alom aanwezige publiek. Het repertoire kenmerkt zich door een breed scala aan populaire feest- en rocknummers vanaf de jaren ´60 tot en met heden: van The Beatles tot Robbie Williams, van Rowwen Heze tot U2 en bijna alles wat daar tussenin zit. Stevige gitaarpartijen worden afgewisseld met gevoelige accordeonklanken. Onder het credo “volle tenten en lege vaten” is er voor alle boeren, burgers en buitenlui wat wils.

 

Erwin Nyhoff

Erwin Nyhoff werd bekend als zanger, gitarist en liedjesschrijver van The Prodigal Sons en scoorde hits met You still think, Cool it en Nights in white satin.

Nyhoff stond op prestigieuze festivals als Pinkpop, Oerol en de Zwarte Cross en ging naar Amerika. Hij deed voorprogramma’s van legendarische acts als Pearl Jam en Alanis Morissette. Hij maakte indruk bij Tony Joe White (schrijver van wereldberoemde klassiekers als Rainy night in Georgia en Steamy windows), Scotty Moore en D.J. Fontana (gitarist en drummer van Elvis Presley in zijn beste periode) en Mick Taylor (gitarist Rolling Stones 1969-1974) waarmee hij samen componeerde en optrad.

Bij de tweede editie van The Voice of Holland kreeg heel Nederland kippenvel tijdens zijn blind audition; hij haalde uiteindelijk de finale.

De pure en authentieke stijl van Erwin Nyhoff is nu ook te bewonderen in Het Café

De verloren zoon neemt je mee op een muzikale reis door de rijke muziekhistorie. Bringin’ it home! Met één stem, één gitaar en één mondharmonica speelt hij naast zijn eigen songs unieke coverversies van o.a. Elvis, Beatles, Stones en Bruce Springsteen.

Proef, ruik, zie, hoor en voel zijn passie voor muziek van dit veelzijdig talent!