Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Live optredens bij Het Café Braakhekke op 24-25 en 30 december

BATHMEN – Zondag 24 december (Kerstavond ) is er een optreden van The Blue Mondays bij Het Café Braakhekke. The Blue Mondays is een gedreven band die al ruim 10 jaar aan de weg timmert. Zij spelen rock, pop en nog vele andere soorten stevige muziek.Een band die een volledige avond kan vullen voor gezellige sfeer. De band bestaat uit kort bestaande uit Rob Kloosterboer (zang/gitaar), Niels Kloosterboer (drums), Rick de Groot (bas gitaar) en toetsenist Timo Haarman. Aanvang 21.00 uur en gratis entree!

 

Maandag 25 december (1e Kerstdag )komt de band Livin Room optreden; dat is een semi-akoestische coverband, uit de mooie Achterhoek, die zich onderscheidt van de ‘standaard’ coverbands. Naast hun ludieke woonkamerconcept steken ze de nummers, uit hun brede repertoire, geheel in een eigen jasje of maken ze er leuke medleys van. Deze jongens creëren vol bloed, zweet en snaren, maar vooral met heel veel passie voor muziek, een super gezellige sfeer! Zo bestaat het podium onder andere uit kasten, vloerkleden, barkrukken en een grote hand geschilderde backdrop met een klok, een grote open haard en schilderijen van hun grote helden zoals Johnny Cash en Creedence Clearwater Revival. De muziek die Livin’Room dan ook ten gehore brengt stamt grotendeels uit de tijd toen ze zelf nog in vloeibare staat verkeerden. Hun slagzin is ook niet voor niets: ‘Resultaat van een goede opvoeding!’

Dus treedt binnen in de woonkamer en laat u verrassen en verwennen met veelal prachtige versjes uit vervlogen tijden. Aanvang 21 uur en gratis entree!

 

Zaterdag 30 december een spetterend optreden van The Euro’s met hun Las Vegas Show:

The Lucky #7 tour | Fonkelnieuw, uniek en intens!

Van Vegas tot Hilversum, van Hans Klok tot Hans van der Togt en van magische shotjes tot meters bier. Een unieke show waar je bij móét zijn. Laat je meevoeren in een sneltrein vol verrassingen en geniet met je beste vrienden van een intieme show die zijn weerga niet kent! Aanvang 21.00 uur en gratis entree!