Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Lopen en gezien worden

BATHMEN-DEVENTER – De eerste keer dat er een tijdens de Brink tot Brinkloop, mede mogelijk gemaakt door de Deventer Extra en Bathmense Krant, aandacht was voor bedrijven die mee konden lopen, was in december 2013. Sindsdien zijn er vier winnaars bekend. Vorig jaar was extra bijzonder, omdat het winnende bedrijf ook nog eens de winnaar van het particuliere deel leverde. En dat niet alleen, deze loper zette ook nog eens het parcoursrecord op zijn naam. Hoe die naam luidt? Tim Bolink, werkzaam bij Bolink & Partners.Meedoen is een traditie geworden

“Wij zijn een financieel advies- & accountantskantoor, momenteel gevestigd te Nieuwegein, en staan voor kleinschalig en persoonlijk advies aan het MKB. Onder de huidige naam bestaan we nu 10 jaar. Géjan heeft als eigenaar zijn roots in Deventer liggen en is 25 jaar lid geweest van Daventria. “Ik werk nu ruim één jaar bij het bedrijf. Het idee om mee te doen als bedrijf is ontstaan, omdat Géjan en ik met kerst en oud & nieuw bij familie waren in Deventer. Een aantal jaren terug zijn we begonnen en nu is het traditie om mee te doen. Met collega’s, maar ook met vrienden die willen meelopen. “Dat we wonnen was op zijn zachtst gezegd verrassend. Eerlijk gezegd hadden wij er geen rekening mee gehouden; wij zaten als groep in Deventer al aan de koffie toen we lazen dat we hadden gewonnen, haha. Heel leuk dat de organisatie later op kantoor in Nieuwegein is langsgekomen met de beker en taart, geweldig!”

 

Drie keer gewonnen en het record in handen

“Ik vind het vooral leuk mijn eigen progressie jaarlijks te kunnen zien. Als fanatieke loper doe ik op nationaal niveau steeds beter mee, zo was ik dit jaar 8e op het NK. De Brink tot Brinkloop is een perfecte testwedstrijd en winnen (zeker voor het oog van familie en vrienden) geeft altijd een kick. Dit jaar ga ik weer voor de winst. Als het weer mee zit, hoop ik het huidige record (31:00) wellicht te verbeteren. We zullen ook dit jaar weer meedoen als team, al zullen het vooral vrienden i.p.v. collega’s zijn die meedoen. Ik wil graag nog iets kwijt. Ik denk dat mijn grootste fans (opa en oma, wonend in Deventer) dit jaar helaas niet kunnen komen kijken, maar ik weet zeker dat zij het artikel als eerste lezen: ze volgen alles op de voet en bewaren de leuke stukjes!”

 

Alle bedrijvenwinnaars op een rijtje

29-12-2013: Autobedrijf Sjouke Dijkstra, 02:07:23.

28-12-2014: Autobedrijf Sjouke Dijkstra, 01:56:30.

27-12-2015: Studio 1980, 01:52:54.

08-01-2017: Bolink & Partners, 01:55:14.

 

Ook meelopen met je collega’s en zo je bedrijf onder de aandacht brengen? Schrijf je dan nu in op www.brinktotbrinkloop.nl.