Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Lotenverkoop Zonnebloem gestart

Lotenverkoop Zonnebloem gestart

BATHMEN – Deze week gaan er 38 vrijwilligers op pad om loten voor de Zonnebloem te verkopen. Zij doen dit elk jaar en van elk verkocht lot krijgt de afdeling Bathmen een bedrag voor eigen kas.

De Zonnebloem, afdeling Bathmen, organiseert uitstapjes en wandelingen voor zieke en/of bejaarde dorpsgenoten, die dit niet meer zelfstandig kunnen doen. Soms tegen een kleine bijdrage.

Er is een wandelcommissie die van april tot en met oktober rolstoelwandelingen in en om het dorp organiseert. Elke twee weken gaat een groep vrijwilligers met de gasten wandelen waarvan ze enorm genieten. Vaak worden zij hartelijk ontvangen bij een van de plaatselijke ondernemers. Dat wordt dan ook zeer gewaardeerd.

Dit jaar kreeg de commissie lotenverkoop promotiemateriaal in de vorm van een gratis lot. Het leek hen aardig om deze uit te reiken aan een van deze ondernemers en de keuze viel op de heer Jan Voortman. Mede omdat Jan Voortman onlangs is gestopt met het Oranjemuseum, waar de rolstoelgroep diverse keren met heel veel plezier is geweest.

De Zonnebloem, afd. Bathmen, hoopt weer op uw steun te kunnen rekenen. U steunt de Zonnebloem door het kopen van één of meerdere loten.