Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Maag Lever Darm Stichting is collectanten en inwoners van Bathmen dankbaar!

BATHMEN – De collecte van de Maag Lever Darm Stichting heeft in Bathmen € 2307,89 opgeleverd. Naast Bathmen werd er ook in andere delen van Deventer gecollecteerd en in totaal is er binnen de gemeente 12.370,69 euro opgehaald. De Maag Lever Darm Stichting wil haar vrijwilligers, collectanten en gevers hartelijk bedanken voor hun steun.

Tijdens de collecteweek sloeg de Maag Lever Darm Stichting alarm voor de ruim 2 miljoen buikpatiënten in Nederland. Patiënten die dagelijks beperkingen ondervinden als gevolg van hun ziekte. “Met behulp van uw gift kunnen wij ons blijven inzetten voor deze patiënten”, zegt Marian Verasdonck, directeur van de Maag Lever Darm Stichting. Door onderzoek kunnen we maag-, lever- en darmziekten sneller en beter opsporen, behandelen of zelfs genezen.

 

Opbrengst collecte

De Maag Lever Darm Stichting steunt baanbrekende wetenschappelijke onderzoeken. Ze willen concrete stappen zetten op het gebied van erfelijkheid, vroege opsporing en gepersonaliseerde behandeling van darmkanker. Zodat zij in de toekomst de strijd tegen darmkanker kunnen winnen!

 

Collectant gemist?

Mocht u de Maag Lever Darm Stichting willen steunen, maar heeft u de collectant gemist? Geen probleem! Het is mogelijk om een online donatie te doen via www.mlds.nl