Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Maak gebruik van de Vakantie Telefoonlijn!

Mantelzorgers op vakantie?

BATHMEN – De vakantie komt er weer aan en iedereen kijkt er naar uit, behalve de achterblijvers. Doordat familieleden en vaste mantelzorgers er een aantal dagen of weken niet zijn missen ze hun vertrouwde aanspreekpunt. Daarom heeft het Bathmens ContactTeam vorig jaar een telefoonlijn opgezet, waardoor de mogelijkheid is ontstaan om op vaste dagen in de vakantieperiode gebeld te worden door een vrijwilliger van het Infopunt. Wegens het succes van het vorige jaar biedt men dit jaar opnieuw de mogelijkheid hier gebruik van te maken.De vrijwilligers bellen u ’s ochtends om een praatje met u te maken en om kort te informeren hoe het met u gaat. Het geeft u een gevoel van zekerheid als iemand regelmatig belt om te horen of alles in orde is. Neemt u ’s ochtends op de afgesproken dag niet op, dan wordt u later op de morgen nog een keer gebeld. Als de vrijwilliger dan nog geen gehoor krijgt neemt deze contact op met uw eigen contactpersoon of wordt er een vrijwilliger van het Bathmens ContactTeam ingeschakeld.

Vindt u het fijn om door een vrijwilliger gebeld te worden of geeft het u een gerust gevoel dat er naar uw ouders omgekeken wordt als u op vakantie bent? Neem dan contact op met het Bathmens ContactTeam via 06-83068388 of met het Infopunt via 0570-540839 en meldt u aan.

Naast het opzetten van deze telefoonlijn doet het Bathmens ContactTeam voor vrijwillige inzet nog meer. Zo gaan zij mee met mensen naar het ziekenhuis of een behandelaar, wandelen ze met mensen en bezoeken zij mensen die behoefte hebben aan een praatje.

Mocht u zelf een hulpvraag hebben, waarmee u niet bij een bestaande instantie terecht kunt, of wilt u zich als vrijwilliger inzetten? Neem dan contact op met het Bathmens ContactTeam via 06-83068388.