Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Maestro concert Muziekvereniging Orpheus

BATHMEN – Na zes weken zwoegen en zweten is het bijna zo ver; wie wordt er Maestro 2016 van Bathmen? Zaterdag 11 juni zal in Cultuurhuus Braakhekke de strijd om deze felbegeerde titel gaan plaatsvinden. Gezamenlijke repetities met het orkest, een masterclass van Berjan Morsink en Karel van den Berge en veel thuisstudie gaan ervoor zorgen dat u een onvergetelijke en vooral unieke avond gaat beleven.

Vorige week dinsdag hebben de vier Maestro’s voor de laatste keer kunnen repeteren. Marlies ter Horst, Tjarco Ettema, Henk van Gorssel en Wim Scholthof klommen weer op de bok om onder leiding van Maestro Berjan Morsink de laatste tips en trucs door te nemen.

Alle maestro’s zijn enorm fanatiek, de sfeer onderling is goed, maar er is ook strijd.

De presentie zal deze avond verzorgd worden door Fons Smit en onder toeziend oog van een daadwerkelijke vakjury, die bestaat uit de eigen dirigent Berjan Morsink, oud dirigent Wout Eshuis en oud-lid (en muzikant) Marloes Kippers, zal er beslist worden wie er aan het eind van de avond met de titel naar huis gaat.

Heeft u uw kaarten voor dit unieke concert al besteld? Wees er snel bij want de verkoop van de slechts 240 kaarten loopt voorspoedig. De kaarten zijn verkrijgbaar bij het Infopunt in Cultuurhuus Braakhekke of online via www.cultuurhuusbraakhekke.nl De kaarten zijn in de voorverkoop € 10, per stuk.