Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Mannenkoor De Bêkezangers en goochelaar/illusionist Jarno di Parno treden op in Bathmen!

Mannenkoor De Bêkezangers

BATHMEN – Zondagmiddag 22 maart is een bijzondere middag bij Cultuurhuus Braakhekke in Bathmen. Mannenkoor De Bêkezangers treedt op met bekende, maar ook met nieuwe liederen. Een enthousiast koor waar gezelligheid een bijzondere plaats in neemt.

Zingen is emotie, zingen is spreken vanuit je hart. Zingen bindt mensen en het geeft een gevoel van saamhorigheid. Dat alles maakt De Bêkezangers tot een koor waar je graag bij wilt horen. Dus mannen: nieuwe leden zijn altijd welkom!

Ongekend, sensationeel, magisch en mysterieus is het programma van goochelaar en illusionist Jarno di Parno, samen met zijn hoogbegaafde collega Maike. In dit programma, “The Magic Touch”, zit goochelen, top magie en natuurlijk: het zesde zintuig. Jarno di Parno is een ervaren goochelaar met humor, stijl en een originele kijk op de hedendaagse magie. Zijn wonderbaarlijke goocheloptredens zijn interactief, onderhoudend en van een spraakmakend hoog niveau. Jarno di Parno beheerst de kneepjes van het goochelvak. Hij werkt aan de nieuwste illusies, de moeilijkste trucs en de vreemdste experimenten. Mentalist Maike is vindingrijk, creatief en beschikt over een zeer verfijnd zesde zintuig. Juist die combinatie: de ervaring en professionaliteit van Jarno di Parno met Maikes concentratiekracht en haar sensorische gevoeligheid, maakt dat u getuige bent van een uniek staaltje entertainment, waar nog lang over wordt nagesproken. Kortom: een voorstelling die u niet mag missen!

En als klap op de vuurpijl: het Odano Combo. Zij zorgen voor vrolijke klanken, heerlijke muziek op een volume waarbij iedereen ook met elkaar kan praten.

Het belooft een gezellige, vrolijke middag te worden, vol zang, muziek en magische kracht.

Kaarten voor deze bijzondere middag kosten € 7,50. Deze zijn verkrijgbaar bij Cultuurhuus Braakhekke, Schoolstraat 6a te Bathmen. Openingstijden: maandag t/m vrijdag tussen 10.00 uur en 16.00 uur.

U kunt de kaarten ook online bestellen op www.cultuurhuusbraakhekke.nl