Bathmensekrant.nl is een uitgave van Artzet Media en heeft als doelstelling het dagelijks nieuws uit het verspreidingsgebied van de Bathmense Krant te brengen in de vorm van een online krant.

Mannenkoor de Bêkezangers zoekt nieuwe leden!

BATHMEN – Mannenkoor uit Bathmen brengt luister- en meezingliederen ten gehore, onder muzikale begeleiding van een accordeonist. Het repertoire bestaat uit Nederlandstalige liederen, maar ook uit liederen in de streektaal, in het Engels en in het Duits.

Het koor verzorgt regelmatig optredens voor verenigingen en zorginstellingen, op kerstmarkten en bij feestelijke festiviteiten en korenfestivals. Verdere informatie is te vinden op de website www.debekezangers.nl.

 

Er is nog volop plaats voor nieuwe leden

Daarom houden de Bêkezangers voor belangstellenden twee Open Repetitieavonden. Zingen bij de Bêkezangers is ontspannend en….donders gezellig. Kom een keer luisteren naar het koor of kom een keer met ons meezingen! Zonder enige verplichting.

De Open Repetities zijn op dinsdag 13 november en op dinsdag 20 november, ’s avonds vanaf 20.00 uur in Zorgcentrum ’t Dijkhuis, Gorsselseweg 2, Bathmen.

U bent van harte welkom!