Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Mans Klein Hegeman doet verslag op woensdag 30 augustus

Bent u nieuwsgierig naar Nieuw Zeeland?

BATHMEN – Nieuw-Zeeland, één van de meest geïsoleerde landen ter wereld, staat bekend om zijn overweldigende natuur. Spectaculaire landschappen met wilde rivieren, diepe regenwouden, gletsjers, besneeuwde bergen, heldere meren, uitgestrekte stranden en kokende modderpoelen staan op je te wachten.Ontdek tijdens je groepsreis de gouden stranden van Abel Tasman Nationaal park, geniet van de prachtige kratermeren van Tongariro Nationaal Park en warm op bij de dampende warmwaterrivieren van Waiotapu. Nieuw-Zeeland staat daarnaast bekend om zijn extreme sporten, zoals parachutespringen, abseilen en bungeejumpen, maar je kunt er ook prachtige én avontuurlijke wandelingen maken. Wandel bijvoorbeeld over de gletsjer Fox Glacier of over de kalkstenen rotsformaties voor de kust van Kaikoura. Als je graag walvissen, zeehonden en dolfijnen wilt zien, dan is Nieuw-Zeeland ook het perfecte land. De gastvrije en vriendelijke bevolking, genaamd de Kiwi’s, maakt jouw groepsreis compleet. Na al deze activiteiten kun je heerlijk bijkomen in de relaxte steden, zoals Auckland en Queenstown. Nieuw-Zeeland is een perfect land voor een rondreis.

Deze pakkende tekst kunt u lezen in de reisbrochures. Naast de highlights van dit boeiende land heeft de familie Klein Hegeman ook een bezoek gebracht aan de familie Bos die naar Nieuw Zeeland is geëmigreerd.

Mans Klein Hegeman doet zijn verhaal en vertoont een film over zijn reis naar Nieuw Zeeland tijdens de seniorenmiddag op woensdag 30 augustus in Cultuurhuus Braakhekke. Aanvang 14.00 uur.