Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Medicijnautomaat Apotheek Bathmen

BATHMEN – Uw herhaalmedicatie afhalen wanneer het u uitkomt en zonder wachttijden? Vanaf nu is dat mogelijk met de nieuwe medicijnautomaat. Via deze automaat kunt u 24 uur per dag, 7 dagen per week uw medicatie afhalen. De automaat is te vinden aan de voorkant van de apotheek.


“Deze service leent zich bij uitstek om gecombineerd te worden met onze herhaalservice. Met de herhaalservice houdt de apotheek bij wanneer uw medicatie bijna op is en zorgt ervoor dat de herhaalmedicatie weer op tijd klaar staat, in de apotheek of in de medicijnautomaat.

Hoe werkt het?
Wanneer de apotheek het recept ontvangt, wordt deze klaargemaakt en in de medicijnautomaat gelegd.
U krijgt van ons een mail als het voor u klaar ligt. In de mail staat een pincode die éénmalig te gebruiken is. Op de medicijnautomaat toetst u de code uit de mail in en het afhaalvak met uw medicatie opent zich automatisch.
Nieuwe recepten haalt u altijd de eerste keer af aan de balie zodat de apothekersassistent of apotheker uitleg kunnen geven over het correcte gebruik ervan.
Koelkastartikelen en grote verpakkingen kunnen alleen afgehaald worden aan de balie. Deze kunnen niet in de automaat. Aanmelden voor het afhalen van medicatie via onze medicijnautomaat en voor de herhaalservice kan via onze website www.apotheekbathmen.nl”, aldus Dries Lesterhuis van de Apotheek Bathmen.