Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Doe mee met de Tour de Battum 2016

BATHMEN – Ook dit jaar organiseert de Battumse Tourdirectie weer een Tour de Battum en wel voor de achttiende keer. Laat zien dat je kennis hebt van het wielrennen en in het bijzonder van de Tour de France.

Wie gaat de 103e Tour de France winnen?

Wie wordt de opvolger van Christopher Froome als winnaar van de Tour de France? Quintana? Contador? Of wint Froome opnieuw? Misschien wint er wel een outsider zoals Aru. Gaat er weer een Nederlander een etappe winnen na het succes van Lars Boom twee jaar geleden? Misschien Wilco Kelderman wel. Hij is zeker kansrijk in een heuvel- of bergetappe. Welke sprinter geeft Kittel partij in de sprint? Jij kunt het allemaal voorspellen.

 

Meedoen is eenvoudig

Deelname is heel makkelijk: vul 22 renners en 3 reserverenners in. Deze renners kunnen per etappe en een aantal keren via het algemeen klassement punten voor je halen. Daarnaast, dit is nieuw, kun je via vijf open vragen, zoals wie wint de Tour?, bonuspunten verdienen, 25 per goed antwoord. Degene die aan het einde van de Tour de meeste punten heeft, wint uiteraard.

 

www.tourdebattum.nl

Alle informatie over de Tour de Battum tref je aan op de website www.tourdebattum.nl Hier tref je ook het inschrijfformulier aan. Dit formulier dient uiterlijk zaterdag 2 juli om 12.20 uur (start eerste etappe) bij café De Brink, Brink 1 of per e-mail: tourdebattum@gmail.com te zijn ingeleverd.

 

U de Tour de Battum ook vinden op de Facebookpagina: www.facebook.com/tourdebattum en op Twitter via: @tourdebattum

 

Sponsors

De Tour de Battum wordt mede mogelijk gemaakt door café De Brink, café Braakhekke, pizzeria La Rana (alle drie uit Bathmen) en Horeca Stegeman uit Laren.

 

Door mee te doen aan de Tour de Battum wordt het kijken naar de Tour de France nog veel leuker. Succes!