Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Doe mee met de

Tour de Battum 2017

BATHMEN – Ook dit jaar organiseert de Battumse Tourdirectie een Tour de Battum en wel voor de negentiende keer. Laat zien dat je kennis hebt van het wielrennen en in het bijzonder van de Tour de France.Wie gaat de 104e Tour de France winnen?

Wie wordt de opvolger van Christopher Froome als winnaar van de Tour de France? Porte? Contador? Of wint Froome opnieuw? Misschien wint er wel een outsider zoals Bardet. Gaat er weer een Nederlander een etappe winnen na het succes van Tom Dumoulin vorig jaar (twee keer)? Misschien Robert Gesink wel. Hij is zeker kansrijk in een heuvel- of bergetappe. Welke sprinter geeft Marcel Kittel partij in de sprint? Dylan Groenewegen? Jij kunt het allemaal voorspellen.

 

Meedoen is eenvoudig

Deelname is heel makkelijk: vul 22 renners en 3 reserverenners in. Deze renners kunnen per etappe en een aantal keren via het algemeen klassement punten voor je halen. Daarnaast kun je via vijf open vragen, zoals wie wint de witte trui?, bonuspunten verdienen, 25 per goed antwoord. Degene die aan het einde van de Tour de meeste punten heeft, wint uiteraard.

 

www.tourdebattum.nl

Alle informatie over de Tour de Battum tref je aan op de website www.tourdebattum.nl. Hier tref je ook het inschrijfformulier aan. Dit formulier dient uiterlijk zaterdag 1 juli om 15.00 uur (start 1e etappe) bij café De Brink, Brink 1 of per e-mail: tourdebattum@gmail.com te zijn ingeleverd.

U kunt Tour de Battum ook vinden op de Facebookpagina: www.facebook.com/tourdebattum.

Door mee te doen aan de Tour de Battum wordt het kijken naar de Tour de France nog veel leuker.