Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Meepraten over inrichting voetbalveld

BATHMEN – Op het voetbalveld op de Bathmense Enk in Bathmen (tussen de Alferinklaan en het Esdoornerf) wordt met veel plezier gevoetbald. Niet alleen door kinderen en jongeren uit de buurt, ook uit de andere buurten van Bathmen. Voetballende kinderen en jongeren geven een boel gezelligheid.Omdat het voetbalveld zoveel gebruikt wordt, belandt er ook wel eens een bal buiten het veld, tegen een muur of in een tuin. De omliggende huizen staan namelijk dicht op het voetbalveld. Dat is voor niemand leuk, niet voor de voetballers en niet voor de omwonenden.

Graag gaat Deventer Buiten met iedereen in gesprek om te kijken of we daar een oplossing voor kunnen vinden. Zodat er nog steeds lekker op het veld gevoetbald kan worden, én de ballen in het veld kunnen blijven.

U kunt hierover meepraten op maandag 29 juni 2015 van 19.00 uur tot 20.00 uur in Cultuurhuus Braakhekke, Schoolstraat 6a in Bathmen. U bent vanaf 18.45 welkom.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Liesbeth Willems van het Sociaal Team Deventer Buiten e-mail: l.willems@socialeteamsdeventer.nl of tel. 06-30542546.