Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Meer beautybeleving

bij STIJL in Bathmen

Meer beautybeleving

BATHMEN – STIJL hair & beauty heeft onlangs de salon uitgebreid waarbij een aantal nieuwe ruimtes aan de kapsalon zijn toegevoegd. Naast knippen, kleuren en stylen biedt STIJL nu ook zonnebank, spray-tan, epileren met draad en verschillende huidbehandelingen en laserontharing in samenwerking met Cosmetique Totale.

“Wij zijn blij en trots dat we de salon na ruim 6 jaar hebben kunnen uitbreiden en onze klanten nu nog beter van dienst kunnen zijn“, vertelt Manuela Wilbrink, eigenaresse van STIJL. “Tevens zijn we nog in gesprek met een cosmetisch arts die elke maand behandelingen met injectables (fillers en botox) zal gaan verzorgen omdat we hebben gemerkt dat hier steeds meer vraag naar is. Wij verwelkomen iedereen dan ook graag bij STIJL voor een kennismaking, gratis consult of behandeling”.

De gecertificeerde huidtherapeuten van Cosmetique Totale werken nauw samen met diverse artsen en dermatologen zodat men verzekerd is van een professionele huidverbeteringsbehandeling en definitieve ontharing. Een aantal behandelingen zoals verminderen van acne en ontharen wordt zelfs vergoed vanuit de aanvullende zorgverzekering, veelal zonder verwijsbrief van een arts.

“Onze ultramoderne zonnebank zorgt in no time voor een prachtige bruine kleur en heeft een aantal voordelige effecten op het lichaam en de huid mits met mate en verantwoordelijk gebruikt. Zonlicht zorgt voor de aanmaak van vitamine D in je lichaam en de warmte zorgt voor betere bloedsomloop waardoor spieren en gewrichten soepeler worden. Tenslotte kan gebruik van een zonnebank gunstige invloed hebben op onzuiverheden in de huid.

Om van de verschillende behandelingen gebruik te maken, hoeft men geen klant te zijn van de kapsalon. Via www.bathmeninstijl.nl kan online een afspraak worden gemaakt. Voor een gratis consult of afspraak met Cosmetique Totale kan contact worden opgenomen met STIJL op tel. 0570-540001.