Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Mellanie Stegeman de dertigste Prins carnaval van de Battumse Pompers


Bathmen – Prinses Mella de Eerste, Mellanie Stegeman, is de nieuwe Prinses van de Battumse Pompers. Haar benoeming vond zaterdagavond 13 januari plaats in de residentie café de Brink. Prinses Mella, de eerste prinses in de geschiedenis van de Battumse Pompers wordt dit jaar bijgestaan door adjudant Bossie, Eline Bos.


Tijdens de feestelijke en gezellige avond met carnavalsverenigingen uit de regio (Wijhe, Olst, Colmschate en Deventer) en de stadprins van Deventer, Hanze XXV en natuurlijk vrienden en familie werd om rond 11 over 11 de nieuwe prins bekend gemaakt; Prinses Mella de Eerste, met adjudant Bossie aan zijn zijde.
Net als voorgaande jaren werd een groot doek van de Battumse Pompers op het podium gezet en onder luid applaus en met het swingende nummer “Andievie” van de Paloma’s, kwamen de nieuwe prinses en adjudant in beeld. Vol trots stonden de kersverse prinses en adjudant op het podium en met vol enthousiasme werd de proclamatie voorgelezen. Alle voorgaande jaren was het altijd een prins die de scepter zwaaide bij de Pompers maar dit jaar hebben de Battumse Pompers dus twee dames aan het roer!!
Mellanie Stegeman is de dertigste prins van de Battumse Pompers. Velen in het dorp zullen Mellanie wel kennen, ze verkoopt de warme broodjes bij de Bakker. Daarnaast is ze vele uren te vinden in de Uutvlog waarin ze haar kunsten vertoond bij ABS Handbal. Daarnaast zijn zowel Mellanie en Eline bij menig feestje te vinden en een afterparty staat bij hun altijd op het programma. Het feesten zit dus wel in de genen en het motto voor dit jaar is “LEO (Lomp En Onbenullig)” maken we ons op voor weer een prachtig carnavalsjaar! Samen met de raad van elf zullen deze twee feestvierders er weer een groot carnavalsjaar van maken.

Het carnavalsweekend is van zaterdag 10 t/m maandag 12 februari. De Battumse Pompers zullen dan weer verschillende activiteiten organiseren met zondagmiddag kindercarnaval en op maandag de bekende biertapwedstrijden en de bekendmaking van De battummer van het jaar 2024. Ook zal er weer een bezoek aan het Dijkhuis worden gebracht om met de senioren van Bathmen weer een gezellige middag te houden. Daarnaast gaan we weer met gezellige feestvierders op zaterdag naar Raalte om daar een groot feest te bouwen. Binnenkort meer informatie over ons feestweekend!
Kortom, het wordt weer supergezellig in Bathmen!

Foto: Paul Tijhuis.