Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

‘Midsummernight Music Event’

BATHMEN – Op zaterdagavond 24 juni houdt de Stichting tot Behoud van de Bathmense Kermis in samenwerking met Muziekvereniging Orpheus een muzikale avond onder de titel ‘Midsummernight Music Event’. Er zal voor deze gelegenheid een groot podium op de Brink in Bathmen worden gebouwd.Het fanfareorkest van Muziekvereniging Orpheus gaat ervoor zorgen dat u een zeer afwisselende avond zult beleven met muziek voor elk wat wils! Het orkest zal worden ondersteund door een combo. Daarnaast kunt u gaan genieten van de vocale klanken van de Bathmense zangeres Maaike Dokter, de in Lettele geboren Vera Klein Koerkamp en Frank de Winter, de orkestzanger van Orpheus.

Het programma krijgt een heus Andre Rieu tintje door de vijf dansparen die samen met het orkest een aantal nummers zullen laten zien en horen.

De uit Laren afkomstige accordeonist Stefan Potman zal samen met het orkest onder andere het prachtige Adios Nonino ten gehore brengen.

Maar ook de Bathmense Bêkezangers zullen tijdens dit prachtige Midsummernight Music Event niet ontbreken.

Kortom iets dat u absoluut niet mag missen! Houdt deze krant, de facebook pagina (www.facebook.com/orpheusbathmen) en de website (www.orpheus-bathmen) in de gaten voor meer informatie. De toegang is geheel gratis!