Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Midwintermiddag voor ouderen in Bathmen

BATHMEN – Zaterdagmiddag 24 februari is er de traditionele midwintermiddag in de Rotonde van ’t Dijkhuis. Deze middag wordt u aangeboden door de Zonnebloem en het Rode Kruis uit Bathmen.Deze middag gaat u lekker genieten van Coby en Ton van Toontje Muziek. Deze dame en heer hebben speciaal voor u een uitgebreid en afwisselend programma samengesteld. Ze brengen een gevarieerd programma ten gehore met fijne meezingliederen. Coby en Ton maken met u er een gezellige middag van.

De middag begint om 14.30 uur en eindigt ca. 16.30 uur. Vanzelfsprekend ontbreken de hapjes en de drankjes deze middag niet. Veel vrijwilligers helpen mee om deze middag tot een groot succes te maken. Een geheel verzorgde, gezellige en vrolijke middag die voor u geheel kosteloos is. In verband met de veiligheid is er slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Daarom is het nodig dat u zich telefonisch opgeeft; ook de bewoners van ‘t Dijkhuis moeten zich opgeven.

Opgave voor donderdag 15 februari bij Frida Beunk tel. 542383 of Joke Tuitert tel.551202. U bent van harte welkom op zaterdagmiddag 24 februari in de Rotonde van ’t Dijkhuis.