Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Midwintermiddag voor ouderen in Bathmen: 13 februari 2016

BATHMEN – Zaterdagmiddag 13 februari is er de traditionele Midwintermiddag in de Rotonde van ’t Dijkhuis. Deze middag wordt u aangeboden door het Rode Kruis, de Bathmense Soos voor ouderen en de Zonnebloem Bathmen.U gaat genieten van Peter Jonk & The Dutch Vocals. Speciaal voor u heeft het duo Peter en Anja van Peter Jonk & the Dutch Vocals een zeer uitgebreid en afwisselend programma samengesteld. Nederlandstalig liederen staan hoog in het vaandel, lekkere meezingliedjes; het duo brengt deze middag veel gezelligheid mee.

De middag begint om 14:00 uur en eindigt ca. 16.30 uur. Vanzelfsprekend ontbreken de hapjes en de drankjes niet. Vele vrijwilligers helpen mee om deze middag tot een groot succes te maken. Een geheel verzorgde, gezellige, en vrolijke middag die voor u geheel kosteloos is. In verband met de veiligheid is er slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Daarom is het nodig dat u zich telefonisch opgeeft. Want: vol= vol.

Opgave vóór 5 februari bij: Frida Beunk (tel. 542383), Toos Rouwenhorst (tel. 541589) of Joke Tuitert (tel. 551202). U bent van harte welkom.