Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Midwintermiddag voor ouderen in Bathmen

BATHMEN – Zaterdagmiddag 23 februari is er de traditionele midwintermiddag in de Rotonde van ’t Dijkhuis. Deze middag wordt u aangeboden door de Zonnebloem en het Rode Kruis afd. Bathmen en is voor iedereen toegankelijk ook voor mensen buiten ’t Dijkhuis.U gaat deze middag lekker genieten van zangeres Aleida. Deze dame heeft speciaal voor u een uitgebreid en afwisselend programma samengesteld. Zij brengt u een gevarieerd programma ten gehore met fijne meezingliederen. Aleida maakt met u er een gezellige middag van.

De middag begint om 14.30 uur en eindigt ca. 16.30 uur. Vanzelfsprekend ontbreken de hapjes en de drankjes deze middag ook niet. Veel vrijwilligers helpen mee om deze middag tot een groot succes te maken. Een geheel verzorgde, gezellige en vrolijke middag die voor u geheel kosteloos is. In verband met de veiligheid is er slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Daarom is het nodig dat u zich telefonisch opgeeft; ook de bewoners van ‘t Dijkhuis moeten zich opgeven.

Opgave voor maandag 18 februari bij Frida Beunk, tel. 542383 of Joke Tuitert, tel.551202, Men heet u van harte welkom op zaterdagmiddag 23 februari in de Rotonde van ’t Dijkhuis.