Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Minicursus tuinvogels herkennen

Zanglijster.

BATHMEN – KNNV Afdeling Deventer verzorgt samen met Vogelwerkgroep de IJsselstreek op 5 januari een minicursus ‘Tuinvogels herkennen’. Leer in één dag in theorie en praktijk hoe je tuinvogels kan herkennen en hoe je meer vogels in jouw tuin krijgt.

Welke vogels zie je in jouw tuin? Het verschil tussen de mus en de merel ken je misschien wel. Maar wat is het verschil tussen de pimpelmees en de koolmees? Of zit er een ringmus of huismus op de voedertafel? In samenwerking met Jaarrond Tuintelling geeft de KNNV afdeling Deventer samen met vogelwerkgroep de IJsselstreek een minicursus tuinvogels herkennen. Na deze minicursus kan je succesvol meedoen met de Nationale Tuinvogeltelling in het weekend van 25, 26 en 27 januari 2019.

De cursusdag is op zaterdag 5 januari 2019 van 11.00 uur tot ongeveer 15.00 uur.

’s Morgens is het theoriegedeelte en aansluitend is in de directe omgeving de tuinvogelexcursie. De cursus wordt gegeven door Gerjan Ananias.

Het adres is: Deventerweg 8, 7437 BJ Bathmen. De kosten zijn € 2,00 voor koffie en thee. Neem zelf een lunchpakket mee. Informatie en opgave via gerjanananias@hotmail.com of secretaris@deventer.knnv.nl