Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Miss Benelux en PPM Band

tijdens Battums Bal

BATHMEN – Naast topsport organiseert Bathmen te Paard ook elk jaar weer een spetterend feest. Op zaterdag 28 februari 2015 zal het Battums Bal worden gehouden in manege ’t Ruiterkamp te Bathmen.

Tijdens deze avond vindt de missverkiezing, genaamd ”Mooiste Boerin van de Benelux”, plaats in samenwerking met de Boerinnen kalender! In de pauzes van de band zullen de prachtigste plattelandsmeiden uit België, Nederland en Luxemburg het podium betreden en uiteraard kan iedereen weer mee stemmen. Dit jaar worden de dames vergezeld door de Hunks!

De muziek tijdens het Battums Bal wordt verzorgt door de PPM band en DJ Sjiek. PPM neemt zo’n 25-30 jaar ervaring mee naar Bathmen. De nieuwste hits, de beste (rock)classics en de meest hilarische feestmuziek komen in de sneltreinvaart voorbij. Het publiek kan ook actief meedoen middels requests, singalongs, dance along, etc. Alles onder het motto: ‘Da’s gezellig!’

Tijdens deze avond kan zowel jong en oud genieten van een gezellige feestavond. Haal je danslaarzen alvast van stal voor het Battums Bal!

Manege ’t Ruiterkamp, Koekendijk 20, 7437 CK Bathmen. Aanvang 20.00 uur. De entree is € 5,- en het parkeren is gratis. Kijk voor meer informatie en de startlijsten op www.paardensportbathmen.nl

Miss Benelux