Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Miss Boerin Benelux verkiezing als kick-of van jaarlijks paardensportevenement

Boer Richard in jurypanel tijdens missverkiezing bij Bathmen te Paard

BATHMEN – Wie zich het komende jaar “Miss Boerin Benelux” mag noemen, wordt mede bepaald door Richard Tersteeg, bekend van het populaire televisieprogramma “Boer zoekt vrouw”. Net als vorig jaar maakt hij deel uit van het jurypanel bij de agrarische missverkiezing. Aan zijn zijde zitten topvisagist Niels Jansen, Miss Boerin Benelux 2014 Majory Stevense en topmodel Eline Simone.

Op zaterdag 28 februari zal dit jurypanel de plattelandsmeiden beoordelen die in een aantal verschillende ronden strijden om die felbegeerde titel. Op de catwalk en in een agrarische kennisquiz zullen deze modellen van De Boerinnen Kalender 2015 zichzelf moeten bewijzen. En niet alleen aan de juryleden, want ook het aanwezige publiek zal worden gevraagd mee te stemmen. De Miss Boerin Benelux verkiezing is een samenwerking van Bathmen te Paard, De Boerinnen Kalender en diens uitgever Claim Your Aim en lijkt een traditie te worden na de succesvolle editie vorig jaar.

De avond zal van start gaan om 20.00 uur bij manege ’t Ruiterkamp te Bathmen. De deuren van de manege gaan om 19.30 uur open voor het publiek, waarna het Sjiek DJ-team de mensen muzikaal verwelkomt. Vervolgens zal presentatrice Sushilla Kouwen het podium betreden om de misskandidaten één voor één aan het publiek voor te stellen. Terwijl de beeldschone boerinnen zich omkleden voor de volgende ronde zal de band PPM alle aanwezigen trakteren op heerlijke livemuziek. Na een aantal rondes op de catwalk, een agrarische kennisquiz én diverse sets van de live band PPM, zal rond 23.00 uur de Miss Boerin Benelux 2015 gekroond worden door boer Richard.

Na de missverkiezing en een aantal optredens van PPM zal de avond worden afgesloten met een gezellige afterparty. Tijdens deze feestelijke afsluiting zal DJ Knut van het Sjiek DJ-team er voor zorgen dat zoveel mogelijk mensen zich naar de dansvloer begeven, waarna ook de misskandidaten zullen aansluiten voor een meet & greet met geïnteresseerden.

Kortom, een spectaculaire avond met geweldige shows. En de entree is slechts 5 euro per persoon. Ook is er een VIP arrangement beschikbaar voor mensen die vanaf het VIP-deck de show willen aanschouwen inclusief een heerlijk diner en al dan niet alcoholische versnaperingen. Meer informatie hierover vindt u op de website http://boerinnenkalender.nl/miss-boerin-verkiezing-bij-bathmens-bal/