Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

‘Monopoly Bathmen’ loopt vertraging op

Leveringsproblemen bij speelgoedfabrikant

BATHMEN – Het idee was zo mooi bedacht: sparen bij Jumbo Johan Mensink tot 5 december om zo in het bezit te komen van de ‘Bathmen-uitvoering’ van het populaire spel Monopoly. Zo vlak voor de feestdagen, spelletjestijd bij uitstek, een mooi cadeau voor Sinterklaas of onder de kerstboom. De coronapandemie, wereldwijde problemen met de levering van grondstoffen en haperende vervoersbewegingen zorgen ervoor dat fabrikant Hasbro de spellen niet op tijd kan leveren.

Johan Mensink: “Samen met een groot aantal sponsoren, Bathmense bedrijven, hebben we het voor elkaar gekregen om een ‘Bathmen-uitvoering’ van Monopoly te ontwikkelen. Alles liep volgens plan. Echter zoals je bijna dagelijks van veel mensen hoort zijn er veel tekorten en leveringsproblemen. Dat geldt ook voor speelgoed. De Amerikaanse speelgoedfabrikant laat het spel in China vervaardigen. Maar de levering blijft vooralsnog uit. Ik heb deze week nog contact gehad met Hasbro en zoals het er nu naar uitziet kunnen we de spellen medio januari verwachten. Zodra de definitieve datum bekend is, dan zullen we dat in de winkel en in de Bathmense Krant kenbaar maken.”
Tot en met 5 december kunnen er nog zegels worden gespaard. De volle spaarkaart is dan in de winkel om te ruilen voor een persoonlijke voucher, waarmee men op de speciale ophaaldag het spel kan ophalen.