Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Music Experience

 

 

 

 

 

 

Hanzestadband, jeugdbigband en Switched

BATHMEN – Op zondag 14 januari verzorgt de Hanzestadband een vernieuwend concert onder de naam Music Experience. Dit jaar is gekozen voor een unieke samenwerking met de regionaal bekende groep Switched. Uiteraard zal ook de jeugdbigband – bestaande uit jonge leerlingen van diverse muziekscholen in Deventer – een aantal nummers spelen.De Hanzestadband is een 21 koppige bigband met een uitgebreid repertoire in swing-, jazz-, latin- en bigbandnummers. De band kent blazerssectie bestaande uit saxofonisten, trombonisten en trompettisten. De ritmesectie bestaat uit een pianist, bassist, drummer en gitarist. De zangeres en zanger zorgen met hun unieke stemgeluid voor de vocale invulling van de zangnummers.

De Hanzestadband en de jeugdband staan onder de bezielende leiding van Arjan Stam.

Switched is een enthousiaste groep van 11 zangeressen uit Deventer en omgeving. De groep is in september 2009 opgericht en staat onder kundige en enthousiaste leiding van Mariëtte Bastiaansen. Switched zingt drie -of meerstemmige stukken in de categorie lichte (pop) muziek en musical. De meeste nummers worden begeleid door een pianist, een aantal nummers wordt a capella gezongen. De groep zingt onder andere: Sing, Sing, Sing, That Man, Shoop Shoop Song, Brave, Empire State en een 60’s Medley.

Zowel Switched, de jeugdbigband en de Hanzestadband verzorgen ieder afzonderlijk een deel van het middagprogramma. Een belangrijk aspect van deze unieke samenwerking is de gezamenlijke inkleuring van de nummers: Don’t Know Why, Sway en Get Ready door de Hanzestadband en Switched. Het belooft een ware Music Experience te worden.

Kaarten à €7,50 zijn te bestellen via de webshop van Cultuurhuus Braakhekke of verkrijgbaar aan de kassa.

Zondag 14 januari 2018. Aanvang 14.30 uur.