Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Muziekkring Bathmen: Russisch Vocaal Ensemble Soedarynja

BATHMEN – Op zondag 14 november komt het Russisch Ensemble Soedarynja naar Bathmen. De zangeressen hebben een goede reden om naar Bathmen te komen. In juli 2014 waren ze aanwezig in de kerk bij het evenement “Bathmen spant de kroon”. De herinnering aan de mooie akoestiek in de kerk en de warme ontvangst was de reden om nogmaals terug te keren naar Bathmen.

De zangeressen delen de passie voor Russischtalige chansons. Onder leiding van de dirigente Svetlana Tsariova voert het ensemble het publiek mee naar de wereld vol romantiek van Soedarynja. De meeste chansons zijn a capella , drie- tot zesstemmig m.u.v. van een paar liederen die worden begeleid door fluit, accordeon en viool. De vrouwen zijn van Nederlandse en Russische afkomst waarvan de helft professionele musici zijn en de andere zeer ervaren zangeressen zijn.

Bathmen Dorpskerk 14 november 15.00 uur. Toegang incl. consumptie : € 17,50, donateurs: € 12,50. Jongeren tot 18 jaar gratis toegang.

Reserveren is aan te raden maar niet noodzakelijk

 

LET OP:

Toegang is alleen mogelijk op vertoon van een geldig Coronatoegangsbewijs. Als toegangsbewijs dient u een geldige QR-code op uw telefoon of een geprinte versie daarvan plus een identiteitsbewijs te kunnen tonen. Het kan zijn dat een zelf geprinte uitdraai niet goed afgelezen kan worden. U kunt bij de overheid gratis een geprinte versie aanvragen via telefoonnummer 0800-1421.