Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Muzieklessen Orpheus starten eind augustus weer

BATHMEN – Muziekvereniging Orpheus heeft nu vakantie en gaat vanaf 18 augustus weer starten met de repetities op de dinsdagavond vanaf 19:45 uur. De muzieklessen zullen 1-2 weken later gaan beginnen waarbij het nu reeds mogelijk is om je in te schrijven voor het nieuwe seizoen.

Op dit moment kunnen op elke type instrument dat in een fanfare orkestbezetting voorkomt, muzieklessen aangeboden worden via De Leeuwenkuil te Deventer, waarbij de lessen in het vertrouwde Cultuurhuus Braakhekke worden gegeven. Dus heeft u interesse voor bugel, trompet, bariton, altsaxofoon, trombone, waldhoorn, baritonsaxofoon, tenorsaxofoon, slagwerk of bas, dan meldt u zich aan bij Janneke van Mierlo (coördinator opleidingen, 06-48502254 / muziekles@orpheus-bathmen.nl) voor meer informatie. Er zijn mogelijkheden om als beginnende muzikant les te nemen, maar ook om het bespelen van een instrument weer op te pakken en een paar lessen te nemen en zitting te nemen in het fanfareorkest.

En heb je ervaring als muzikant en zoek je een gezellige vereniging waar je lekker je zelf kunt zijn, op een goed niveau muziek kunt maken en naar concerten toewerkt, dan is Orpheus de vereniging die je zoekt. Bezoek daarom op dinsdag een muziekrepetitie en je kunt het zelf ervaren. Meer informatie over Orpheus kun je verkrijgen bij André Olden (voorzitter, 06-11608714 /  andreolden@online.nl).4