Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Muzikale middag met Hans Vesterink

Seniorenmiddag woensdag 14 november

BATHMEN – Hans Vesterink heeft zich toegelegd op het musiceren voor uitsluitend senioren. Hij heeft een zeer uitgebreid repertoire dat uitermate geschikt is voor ouderen tussen de 65 en 85 jaar. Naast de liedjes die men nog van vroeger kent, speel en zingt hij vanzelfsprekend ook actuele liedjes en zeer mooie evergreens in verschillende talen.Aan de tafels waar de gasten zitten speelt hij op accordeon veel gezellige liedjes die men mee kan zingen of neuriën. Zo speelt hij o.a. de Veleta, Sneeuwwals, Tulpen uit Amsterdam, Faria, Wie zal dat betalen, Droomland, Ik heb eerbied voor jouw grijze haren, Alle duiven op de dam, Aan de Amsterdamse grachten, Ik hou van Holland, Zuiderzeeballade, Ach Margrietje, Aan het strand stil en verlaten, Knaapje zag een roosje staan, Op de grote stille heide.

Spelend op akoestische gitaar beweegt hij zich eveneens tussen de tafels met liedjes zoals: Aan de grens van de Duitse heuvelen, Schipper mag ik overvaren, Drie kleine kleutertjes, Zeg moeder waar is Jan, Zakdoekje leggen niemand zeggen, In de grote stad Zaltbommel, Twee emmertjes water halen, Poesje mauw.

Mocht er tijdens het optreden toevallig een bezoeker aanwezig zijn die oorspronkelijk uit Indonesië komt dan zal hij haar of hem aangenaam kunnen verrassen met bv. Terang Boulan, Nina Bobo, Boeroen Kakatua, Ajoen Ajoen Sarina, Sepanjang Jalan of Waarom huil je toch. Echte, zeer bekende liedjes uit Indonesië.

Cultuurhuus Braakhekke. Aanvang 14.00 uur. Entree: 1 strip of € 2,50.