Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Nespresso actie:

twee halen, één betalen bij Wereldwinkel Bathmen

Nespresso actie

BATHMEN – De Wereldwinkel Bathmen heeft vanaf 20 juni een leuke koffie aanbieding. Bent u in het bezit van een Nespressomachine? Probeer dan de Fair Trade Original koffiecapsules. De aanbieding: twee halen, één betalen maakt het nu extra aantrekkelijk deze capsules uit te proberen. (Zolang de voorraad strekt.)

De capsules zijn zowel biologisch als fairtrade: een unieke combinatie voor dit product. Er zijn drie smaken: Espresso Medium Roast, Espresso Dark Roast en Espresso Lungo.

En met deze koffie verwen je niet alleen jezelf, maar ook de koffieboeren in Latijns Amerika van de Coöperaties in bijvoorbeeld Guatemala. Er worden trainingen gegeven, boeren leren de koffiestruiken op de juiste wijze te planten, ook om erosie tegen te gaan. Certificaten worden afgegeven voor hogere opbrengsten. Door deze positieve ontwikkelingen kunnen kinderen van deze boeren studeren en een beter bestaan opbouwen.

Kom nù naar de winkel, de Wereldwinkel biedt u graag een kopje Fair Trade Original Nespresso aan, zodat u meteen kunt proeven!

Meteen een gelegenheid om op de valreep nog een origineel Vaderdagcadeautje uit te zoeken.