Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Nieuw in Bathmen:

de Battumse Verhalentafel

Bathmen – Maandag 26 januari om 10.00 uur gaat de eerste Battumse Verhalentafel van start tijdens de koffieochtend van het Infopunt Bathmen in het Cultuurhuus Braakhekke.Iedereen is van harte welkom. Tijdens de verhalentafel wordt u uitgenodigd om tijdens een kopje koffie gezellig mee te praten over allerlei onderwerpen.

Maar het is ook prima wanneer u liever wilt luisteren en genieten van de sfeer van de verhalen die naar boven komen. Iedere verhalentafel  staat in het teken van een bepaald thema.

Het thema van de eerste verhalentafel is het vragenspel “Ik hou van Bathmen”. Op ludieke wijze kunt u uw kennis over Bathmen met elkaar delen.

De overige Battumse Verhalentafels zijn gepland op de volgende maandagochtenden van 10.00 tot ca. 11.00 uur:

23 februari: thema “ Jeugdvermaak van vroeger”.

30 maart: thema ”Hedendaagse actualiteiten”.

20 april: thema “Het Bathmense verzet tijdens de 2e wereldoorlog”.

18 mei: thema “Levenservaring”.

Tijdens de ochtenden worden voorwerpen, filmpjes, geluidsbanden, verhalen, foto’s, spelvormen, krantenknipsels e.d. door de begeleiders ingebracht als uitnodiging om verhalen te vertellen.

De Battumse Verhalentafel is ontstaan vanuit Idee WijDeventer, afdeling Bathmen. Fons Smit en Karin Cramer verzorgen de thema’s en begeleiden de ochtenden. Deelname is gratis, u hoeft zich niet vooraf aan te melden. Plaats: Infopunt Bathmen in Cultuurhuus Braakhekke, Schoolstraat 6a in Bathmen. Voor verdere informatie over de verhalentafel kunt u terecht bij Infopunt Bathmen elke werkdag geopend van 10.00 uur tot 16.00 uur. Tel. 0570-540839.