Bathmensekrant.nl is een uitgave van Artzet Media en heeft als doelstelling het dagelijks nieuws uit het verspreidingsgebied van de Bathmense Krant te brengen in de vorm van een online krant.

Nieuw biljartlaken ‘officieel’ in gebruik genomen

V.l.n.r.: Jackie van Beek, Henk Bosman, Herman Poesse en Gerrit Moolebeek. Cor Terlouw was afwezig en Henk ten Katen maakte de foto.

BATHMEN – Op donderdag 28 maart 2019 werd de biljarttafel in ‘t Dijkhuis van een nieuw laken voorzien en dat werd op woensdag 17 april ‘officieel’ in gebruik genomen met een kort toespraakje van directeur Jackie van Beek.“Toen het verzoek bij ons binnen kwam om het laken te vervangen, hebben we gewikt en gewogen en we kwamen tot het besluit, dat er na zes jaar wel een nieuw laken op het biljart mocht komen. De biljarttafel is niet alleen een biljarttafel, maar ook een ontmoetingsplek. Bewoners komen langs en blijven staan om te kijken of ze maken een praatje.” Diezelfde middag kwamen de heren Frederiksen en Dommerholt, die vlak bij het biljart wonen, een kijkje nemen.

De vaste ‘woensdagmiddagbiljarters’ zijn erg blij met het nieuwe laken en kunnen weer jaren vooruit.

Aan het eind van de middag kwam de heer Jan de Boer de biljarters nog van adviezen voorzien. Voor hem was de eer weggelegd om als eerste gebruik te mogen maken van het nieuwe laken: op donderdagmorgen 28 maart werd het laken vernieuwd en ‘s avonds was het Jan de Boer die met zijn zoon Kees als eerste een potje biljart speelde.