Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Nieuw RunBikeRun evenement in Bathmen

Bathmen – Bathmen is een nieuw evenement rijker. Op zondag 7 juli 2024 wordt er voor het eerst de RunBikeRun Bathmen georganiseerd. Hét event voor sportliefhebbers die niet kunnen kiezen tussen hardlopen of wielrennen. Bij dit event krijg je het beste van twee werelden: ronde hardlopen, fietsen en dan weer hardlopen. Doe je mee?


Voor de allereerste editie is er gekozen voor 1 afstand:
Hardloopronde 1: 5 km
Fietsroute: 25 km, 2 rondes van 12.5 km
Hardloopronde 2: 2.5 km

Programma
“We starten op 7 juli om 13.00 uur. Zowel de start, de transitiezone, als de finish is op de Brink. De deelnemers komen tweemaal door de transitiezone. De eerste keer om van hardlopen op de fiets te stappen en de tweede keer om van de fiets te stappen en te gaan hardlopen. Dus kom je aanmoedigen? Dan weet je dat je op de Brink sowieso goed staat”, aldus een woordvoerder.

Help je mee?
“De RunBikeRun kunnen we niet organiseren zonder de hulp van veel vrijwilligers. Wil je ons helpen tijdens de eerste editie? Meld je dan aan via de website (www.rbrbathmen.nl) of via de mail (contact@rbrbathmen.nl). We zoeken bijvoorbeeld mensen voor bij het secretariaat, verkeerregelaars en tijdsregistratie.”

Aanmelden
Wil je graag meedoen? Je kunt je individueel opgeven, maar ook meedoen met je team. Meld je aan via www.rbrbathmen.nl of via www.inschrijven.nl en maak deze eerste editie van RBR Bathmen mee!