Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Nieuw in de strijd tegen inbraak en vandalisme: ‘anti-inbraak-verlichting’

Nieuw in de strijd tegen inbraak

BATHMEN – De anti-inbraak-verlichting’ is een Nederlandse innovatie waarmee niet alleen inbraak en vandalisme voorkomen wordt, maar ook de schade als gevolg daarvan.

Doorbraak tegen inbraak

Nijkamp Security Lights uit Bathmen introduceert nu de revolutionaire innovatie op het gebied van beveiliging tegen inbraak en vandalisme: ‘anti-inbraak-verlichting’.

De ‘anti-inbraak-verlichting’ wordt gemonteerd boven ramen en deuren. Inbrekers worden daardoor op korte afstand van hun doel waargenomen en onaangenaam verrast door felle lichtflitsen. Deze led verlichting blijft doorgaan zolang de inbreker binnen het waarnemingsgebied komt of blijft. De lichtflitsen zijn werkelijk verblindend, mede door het contrast tussen het duister en het felle licht. De inbreker wordt simpelweg buiten werking gesteld.

 

‘Anti-inbraak-verlichting’ biedt nog meer

– Het felle knipperende licht zal de aandacht van de omgeving trekken.

– De inbreker is in het felle licht duidelijk zichtbaar.

– De beeldkwaliteit van eventueel aanwezige beveiligingscamera’s neemt sterk toe wat de herkenning van de inbrekers bevordert.

– De inbreker zal er snel vandoor gaan.

– Er zal zelfs geen braakschade zijn. De inbreker heeft niet eens aan zijn klus kunnen beginnen.

 

Vandalisme

Op plaatsen met een verhoogd risico voor vandalisme, zoals bv. graffiti, kan het systeem ingezet worden als anti vandalisme verlichting.

 

Meer informatie: www.nijkampsecuritylights.nl