Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Nieuwbouwwoning

op de Bathmense Enk

BATHMEN – Voorjaar 2020 gaat fase 1 van de Bathmense Enk van start. Interesse in de aankoop van een nieuwbouwwoning op de Bathmense Enk 3? Maak vrijblijvend een afspraak met een van de hypotheekadviseurs van Robert Scholten Assurantiën: Wim Pasman of Robert Scholten.Een nieuwbouwwoning heeft veel voordelen, zoals weinig onderhoud en lagere energiekosten. Maar er komt ook veel bij kijken. Het kopen van een nieuwbouwwoning werkt namelijk anders dan de aankoop van een bestaande woning. Er zijn veel zaken waar je aan moet denken, vandaar dat een oriënterend gesprek voorafgaand aan een nieuwbouwwoning verstandig is.

 

Wat zijn de kosten van een nieuwbouwwoning?

Wanneer je een nieuwbouwwoning koopt, krijg je naast de koopsom te maken met verschillende bijkomende kosten, zoals de kosten voor de grond, bouwrente en meerwerk. Robert Scholten Assurantiën heeft een samenwerking met bijna alle banken en geldverstrekkers en dus vind je bij hen altijd een passend en persoonlijk advies. Ook buiten kantoortijden staan zij je graag te woord, een eerste gesprek is gratis!

 

Hypotheek advies

Heb je interesse in een nieuwbouwwoning op de Bathmense Enk 3 dan is het goed om je tijdig te laten adviseren. Dan weet je precies wat je mogelijkheden zijn. Robert Scholten Assurantiën kijkt naar je persoonlijke situatie en geeft een passend advies.

Omdat de aankoop van een nieuwbouwwoning een ander traject is dan de aankoop van een bestaande woning, helpt men je graag stap voor stap op weg. Wil je meer weten? Bel en maak vrijblijvend een afspraak voor een onafhankelijk advies. Natuurlijk ben je ook altijd welkom op het kantoor aan de Molenstraat in Bathmen.