Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Nieuwe bodem Manege ‘t Ruiterkamp

BATHMEN – Sinds vorige week is manege ’t Ruiterkamp in Bathmen voorzien van een geheel nieuwe Agterberg bodem in beide hallen. Omdat er rekening is gehouden met de verschillende eisen van de dressuur- en springruiter en de menner, is er voor deze bodem gekozen. Ook is de nieuwe bodem geschikt voor andere doeleinden, die in manege ’t Ruiterkamp worden gehouden, zoals touwtrekken, Boeldag, Winterfair, schapenfokveedag en nog vele andere evenementen.

De nieuwe bodem is stabiel, compact, veerkrachtig, goed waterdoorlatend en niet te snel droog. Samen met de totale constructie voldoet deze bodem uitstekend in meerdere klimaatzones. De bodem is erg slijtvast en bij normaal onderhoud een ideale ondergrond voor de dressuur- en springsport.

De oude bodem lag er in sinds de bouw van de manege in 1996. Door de jaren heel was de kwaliteit van deze bodem verslechterd en werd het tijd deze te vernieuwen. Het eerstvolgende evenement op deze nieuwe bodem is het Overijssels kampioenschap pony’s springen op 10-11 februari en dressuur op 17-18 februari. Bathmen te Paard staat gepland van 3 t/m 12 maart. Men ziet in Bathmen de toekomst positief tegemoet met deze nieuwe bodem!