Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Nieuwe eigenaren Restaurant De Heeren van Dorth

BATHMEN – Stephan Goorman en Daniëlle Maatman worden, per 1 oktober aanstaande, de nieuwe trotse eigenaren van Restaurant De Heeren van Dorth; het fantastische restaurant dat iedereen in Bathmen en omstreken kent. Het restaurant staat bekend als perfecte plek voor een ontspannen kopje koffie, ongedwongen lunch, sfeervol diner of gezellig feest/partij. Danielle Maatman: “Het is dan ook met veel plezier dat wij het huidige restaurant over nemen van Erwin en Carlien Tuitert.”

Veranderd er veel na de overname?
Stephan Goorman: “Met deze overname willen we u blijven bedienen met dezelfde gastvrije sfeer en laagdrempeligheid zoals die nu is. De beroemde overheerlijke gerechten zullen met dezelfde bekende gezichten geserveerd worden.”
Stephan, chef-kok van de Heeren van Dorth, heeft al ruim 17 jaar ervaring in de keuken. Door zijn grote interesse en passie voor de horeca heeft hij veel ervaring opgedaan. Zo heeft hij zich door de jaren heen flink opgewerkt tot een zeer vakkundige (chef)kok. Het was dan ook altijd zijn ultieme droom om voor zichzelf te beginnen. Toen hij bij De Heeren van Dorth kwam te werken was er direct een klik met het restaurant en collega`s, de gemoedelijke sfeer onderling en in het restaurant heeft vanaf de eerste dag hem meteen thuis doen laten voelen.
Daniëlle, geboren in Gorssel en alom bekend met het ondernemerschap, komt uit het basisonderwijs en zal met haar gevarieerde werkervaring in de horeca, open en sociale blik de gasten hartelijk verwelkomen en bedienen. Haar enthousiasme voor het vak is groots. Haar creativiteit en organisatietalent zijn eigenschappen die perfect zijn voor de continuering en verfrissing van de bedrijfsvoering.

Erwin en Carlien zagen goede opvolging in hem en zijn partner Daniëlle, waar zij met een gerust hart hun restaurant aan willen doorgeven. Daniëlle besluit: “Zo staan wij aan de vooravond van een fantastisch avontuur en kunnen niet wachten u straks te ontvangen voor een smakelijk verblijf. Tot snel!”