Nieuwe financiële serviceverlening in de Molenstraat

Robert Scholten Verzekeringen & Hypotheken

BATHMEN – Met ingang van januari 2018 kan men bij ‘Robert Scholten Verzekeringen & Hypotheken’ ook terecht voor adviezen op notarieel gebied.

Efficiënt en klantvriendelijk

Robert Scholten: “Vanaf de start van mijn bedrijf in 1995 heb ik er ernaar gestreefd om meerdere financiële diensten in de Molenstraat onder één dak te verenigen. Een efficiënte en klantvriendelijke plek, waar de klant voor financiële adviezen op verschillend gebied terecht kan.”

Molenstraat 3a is inmiddels een begrip geworden in Bathmen en het is inderdaad de plek geworden die Robert voor ogen had toen hij zich daar vestigde.

 

Opbroek Netwerk Notarissen

Want naast Robert Scholten Verzekeringen & Hypotheken doen ook Schipbeek Makelaars en Regio Bank inmiddels goede zaken op hetzelfde laagdrempelige adres. En nu is daar het logisch vervolg met de financiële dienst die nog in het rijtje ontbrak: notarieel advies. Samenwerking met Opbroek Netwerk Notarissen uit Deventer heeft geresulteerd in een notariële inloopochtend. Met ingang van januari 2018 kan men nu ook elke eerste donderdag van de maand van 09.00 uur tot 12.00 uur bij Scholten Verzekeringen & Hypotheken terecht voor vragen op notarieel gebied.

 

Totaalconcept

“Cliënten en inwoners van Bathmen en omstreken kunnen het komend jaar dus ook bij ons binnenlopen om te praten over notariële aspecten van samenwonen, trouwen, erven, schenken en het kopen van een woning. Ook ondernemers kunnen met hun vragen terecht bij de notaris. Opbroek Netwerk Notarissen maakt met deze extra service mijn beoogde financiële totaalconcept aan de Molenstraat compleet”, aldus een trotse Robert Scholten.