Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Nieuwe naam voor bouwbedrijf Kerkdijk-van Welbergen: HardijkBouw bv

BATHMEN – Over een periode van 25 jaar was er eerst de naam Kerkdijk, later de samenvoeging Kerkdijk-van Welbergen en nu is de tijd rijp voor vernieuwing en gaat het bouwbedrijf verder onder de naam HardijkBouw BV. Eigenlijk hadden de eigenaren afgelopen maandag de naam bekend willen maken aan hun klantenkring maar… toen was het 1 april! Dus koos men ervoor om dat afgelopen vrijdag te doen.De nieuwe naam is een samenvoeging van de achternamen van beide eigenaren: Jorick Ehrenhard en Jan Kerkdijk. Het bedrijf bouwde onder de naam Kerkdijk-van Welbergen een goede naam op met een mooi klantenbestand in Bathmen, maar ook daarbuiten in een straal van circa 25 kilometer er omheen. Afstanden rijden zij dus niet. Dat is ook duurzaam, voor zowel het milieu als de medewerkers. Dit sluit aan bij de pay-off achter de nieuwe bedrijfsnaam, ‘Natuurlijk duurzaam bouwen’.

Met een nieuw en eigentijds logo, een nieuwe site, belettering op de bedrijfswagens en bedrijfskleding in de vernieuwde huisstijl krijgt het bouwbedrijf een frisse, moderne uitstraling, klaar voor de toekomst! En vooral dat laatste is het wat Jan en Jorick willen: een bouwbedrijf met visie op de langere termijn, dat meedenkt én meewerkt aan wat de klant wil/nodig heeft in de toekomst. Duurzaam bouwen staat hoog in het vaandel waarbij het gebruik van duurzame bouwmaterialen natuurlijk voorop staat, maar ook lange klantrelaties en het leveren van hoge kwaliteit en degelijk bouwwerk waardoor een pand langer mee kan want ook dát valt onder duurzaamheid. HardijkBouw BV houdt zich niet alleen bezig met nieuwbouw maar ook verbouw, onderhoud en renovatie. En wat nu en zeker in de toekomst van belang is: het verduurzamen van panden, onder meer het isoleren, om stookkosten te verlagen en de klant dus meer warmte en wooncomfort te kunnen bieden. In alle gevallen kan een klant rekenen op gedegen advies, of het nu om duurzame nieuwbouw of verbouw gaat!

HardijkBouw heeft een vast team van betrouwbare en deskundige medewerkers. Daarnaast biedt het ook ruimte aan jongeren in opleiding om het vak te leren! Zij zijn ook op zoek naar nieuwe collega’s die mee willen timmeren aan deze toekomst.

Het nieuwe logo wordt inmiddels dus ‘wereldkundig’ gemaakt en achter het ontwerp daarvan zit een bepaalde filosofie: de kleur groen staat voor duurzaamheid en blauw staat voor betrouwbaarheid. Precies dát wat het bedrijf voor staat en karakter geeft!