Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Nieuwe piano voor Cultuurhuus Braakhekke dankzij sponsoring

BATHMEN – Maandagmiddag 8 juli is tijdens de voorspeelmiddag van de pianoleerlingen van Marike Kemper de nieuwe piano van het Cultuurhuus in gebruik genomen.Het Cultuurhuus heeft een hele oude Rippen piano. De kwaliteit van deze piano is voor de artiesten die hier optreden niet meer goed genoeg. Het inhuren en het plaatsen van de piano op het toneel kwam de afgelopen jaren herhaaldelijk voor.

Er is besloten om te zoeken naar mogelijkheden om er zelf één aan te schaffen. Dit is gelukt. Door een bijdrage van het Coöperatiefonds van de Rabobank, sponsoring van Pianototaal en een toezegging van de PJB Boeldag zijn de kosten bijna afgedekt. Het ontbrekende deel past het Cultuurhuus zelf bij.

Marcel de Walle van Pianototaal heeft besloten om de piano al wel te leveren ondanks dat nog niet bekend is wat de bijdrage van de Boeldag zal zijn. Hij heeft er alle vertrouwen in.

De laatste lesdag voor de vakantie wordt door Marike Kemper altijd gebruikt om een voorspeelmiddag voor ouders, opa`s, oma`s, broertjes en zusjes te houden. Dit gebeurt meestal in haar leslokaal. Om de aanschaf van de nieuwe Yamaha U1 te vieren werd er in de Heeren van Dorthzaal een feestje van gemaakt.

De ruim vijftig aanwezigen werden ontvangen met champagne en na geluisterd te hebben naar het prachtige pianospel werd er getrakteerd op een lekker ijsje.

Het Cultuurhuus hoopt nog erg lang te kunnen genieten van deze warme klanken.