Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Nieuwe tennisbanen

voor TC Bathmen

Nieuwe tennisbanen

BATHMEN – Begin april zijn de volledig gerenoveerde tennisbanen van TC Bathmen feestelijk geopend. Deze renovatie is onderdeel van een groter verbouwingsproject bij de tennisclub in het centrum van Bathmen, waarbij tevens het clubhuis wordt uitgebreid en het park wordt opgeknapt. Hoewel de officiële opening van het vernieuwde tennispark na de zomer zal plaatsvinden, is het afronden van de renovatie van de tennisbanen alvast passend gevierd met (kinder)champagne en beschuit met muisjes.

Ruim twee jaar geleden is er een begin gemaakt met het renovatieproject. In samenspraak met de leden van de tennisvereniging is besloten wederom voor gravel als ondergrond voor de tennisbanen te kiezen. Tegelijkertijd is de verlichting en het hekwerk rondom de banen vervangen. Nieuw op het tennispark is een zogenaamd mini-tenniscourt voor de jeugd, mogelijk gemaakt door extra sponsoring van de Klimbim en de Rabobank. Op 1 april werd het mini-tenniscourt door de jeugdleden geopend. De senioren openden het tennisseizoen op 3 april met het slaan van de eerste ballen op de nieuwe banen.

Nieuw leden zijn van harte welkom om te genieten van de nieuwe voorzieningen en de sportieve gezelligheid bij TC Bathmen. Voor meer informatie, zie www.tcbathmen.nl