Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Nieuwe tuinset van de “Vrienden” voor bewoners Dijkhuis

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

BATHMEN – Het was er eigenlijk geen weer voor, maar dinsdagochtend 24 november werd, onder het genot van een kopje koffie en wat lekkers, een nieuwe tuinset aangeboden door de Stichting Vrienden van het Dijkhuis voor de bewoners van `t Dijkhuis.De tuinset stond, in verband met de weersomstandigheden, in de recreatiezaal de Rotonde. Het prachtige cadeau werd uitgereikt door de heer Otto Westra de voorzitter van de stichting. De set werd door Westra aangeboden aan mevrouw Wolthuis.

Mevrouw Wolthuis bedankte de Stichting Vrienden met mooie woorden. Ze hoopte dat de bewoners er straks in het voorjaar en zomer volop van kunnen genieten.

De bewoners opperden dat de tuinset tot die tijd wel in de Rotonde mocht blijven staan; zo mooi vinden ze hem. Voor tot aanschaf werd overgegaan, hebben de bewoners zelf de tuinset mogen uitproberen en de kussens uitgezocht.

De Stichting Vrienden gaf aan de bewoners de komende tijd te ondersteunen om het leven binnen het Dijkhuis nog aangenamer te maken. Op dit moment is de Stichting Vrienden bezig met de aanschaf van een duofiets.