Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Nieuws van de Wereldwinkel Bathmen

BATHMEN – Ook de stand van de Wereldwinkel werd druk bezocht op de Winterfair in de manege. Velen deden een poging te raden hoeveel pepernoten er in de pot zaten. Jeroen van de Peppel had het precies goed geraden: 460 pepernoten. Hij mocht een leuke attentie in ontvangst nemen.Tot en met 4 december kunt u meedoen met een leuke actie bij de Wereldwinkel Bathmen. Bij elke 10 euro ontvangt u een kerstlootje. Lever het ingevulde lootje in bij de kassa en wacht af. Op 4 december is de trekking en misschien bent u de gelukkige winnaar die een houten kerstboom met versiering mee naar huis mag nemen! Maar dat is nog niet alles: De winnaar maakt ook nog kans om de echte kerstboom met fairtrade kerstversiering van de landelijke actie te winnen. (Zie ook de poster in het stoepbord bij de winkel.)

Dus ee extra reden om uw Sinterklaasinkopen bij de Wereldwinkel te doen. Voor eerlijke en verantwoorde cadeautjes voor groot en klein. Zoals het houten speelgoed, de kinderboekjes, de puzzels en de autootjes van blik. En voor de volwassenen beelden van steen, metaal of hout. Of een heerlijke fles fairtrade wijn. Of de mooie kalender van Oxfam Novib met prachtige foto’s.

Ten slotte: Sinterklaas is inmiddels met zijn pieten in de prachtige miniatuurboot vol cadeautjes aangekomen in de Wereldwinkel. Hij verwelkomt alle kinderen met de ouders en hoopt ze binnenkort te ontmoeten. Nieuwsgierig geworden? Kom gauw kijken in de Wereldwinkel Bathmen.