Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Nieuws van de

Wereldwinkel Bathmen

BATHMEN – De mooiste moederdagtekening werd gemaakt door Emma, 6 jaar. Zaterdag 9 mei kwam zij haar prijs uitzoeken, een houten olifant en een doosje in hartvorm.

Nieuws van de Wereldwinkel Bathmen

Kookboek

Nu te koop bij de Wereldwinkel Bathmen: Het kookboek Eerlijk eten. 80 Makkelijke recepten met fairtrade ingrediënten met een voorwoord geschreven door Floortje Dessing. Door haar vele reizen weet ze hoe mooi het is om boeren aan de andere van de wereld een steuntje in de rug te geven. En dit kookboek laat zien hoe je met mooie eerlijke ingrediënten iets lekkers op tafel zet. Het helpt je bewuste keuzes te maken als je inkopen doet. En de mooie verhalen achter de producten maken dat de gerechten nog beter smaken! Bij aankoop van dit kookboek bieden wij 10 % korting bij aanschaf van ingrediënten in de Wereldwinkel Bathmen.

 

Nepal

Veel producenten in Nepal die leveren aan Wereldwinkels zijn zwaar getroffen door de aardbeving. Zo is van een keramiekproducent een zending keramiek die klaarstond voor Nederland het grootste deel gebroken. Het zal jaren kosten om alles weer op te bouwen en hulp is dus van alle kanten hard nodig. Een klein steentje kunt u bijdragen door een dopper (waterfles) in de Wereldwinkel te kopen. De opbrengst wordt besteed aan drinkwaterprojecten in Nepal.